Oy Ford Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Johan Lindberg

29.9.2020

Oy Ford Ab:n toimitusjohtaja Hannu Pärssinen jää eläkkeelle 30.9.2020. Hänen seuraajakseen on 1.10.2020 alkaen nimitetty yhtiössä pitkän uran tehnyt Johan Lindberg, 54. Samalla myös maahantuonnin myyntiorganisaatiossa tapahtuu muutoksia.


VANTAA 29.9.2020 - Oy Ford Ab:n toimitusjohtajana lähes 16 vuoden ajan toiminut Hannu Pärssinen jää eläkkeelle 30.9.2020 ja hänen seuraajakseen on nimitetty 1.10.2020 alkaen yhtiön henkilöautojen myyntijohtaja Johan Lindberg

Johan Lindberg on fordilainen jo toisessa polvessa ja hänellä on mittava, noin 28 vuoden pituinen monipuolinen ura Fordin palveluksessa sekä automyynnin että jälkimarkkinoinnin eri tehtävissä. 

”Kuten tiedämme, on autoala ollut jo pitkään murroksessa ja tähän on tänä vuonna lisähaastetta tuonut koronaviruspandemia. Fordin tilanne Suomessa on kuitenkin hyvä ja tulevaisuudennäkymät erinomaiset. Sekä henkilö- että hyötyajoneuvomallistomme uudistuu ja sähköistyy, ja digitaaliset palvelut lisääntyvät vauhdilla tulevien vuosien aikana. Odotan mielenkiinnolla edessä olevaa aikaa ja otan innolla kapulan vastaan Hannulta”, sanoo Johan Lindberg. 

Hannu Pärssinen toteaa lähtevänsä eläkkeelle rauhallisin mielin. Suomen organisaatio on ammattitaitoinen ja motivoitunut ja vie varmasti Fordia eteenpäin menestyksekkäästi jatkossakin Lindbergin ollessa yhtiön ruorissa. 


Muutoksia myynti- ja markkinointiorganisaatioon

Lindbergin siirtyessä toimitusjohtajaksi maahantuontiorganisaatiossa tapahtuu myös muita yhtiön sisäisiä henkilövaihdoksia. Hyötyajoneuvojen myyntijohtaja Juuso Asp on nimitetty henkilöautojen myyntijohtajaksi, aluemyyntipäällikkö Reima Sievänen hyötyajoneuvojen myyntijohtajaksi, tuotepäällikkö Dino Singh aluemyyntipäälliköksi ja markkinointikoordinaattori Elisa Jurvakainen henkilöautojen tuotepäälliköksi. Kaikki nimitykset astuvat voimaan 1.10.2020. 

”Jäädessään eläkkeelle Hannu Pärssinen jättää meille johdettavaksi ja hoidettavaksi hyvässä kunnossa olevan yrityksen. Kiitämme Hannua hänen työpanoksestaan Fordin ja jälleenmyyjien hyväksi ja toivotamme hänelle mukavaa uutta elämänvaihetta”, toteaa Lindberg.


Lisätietoja: 

 Johan Lindberg
 toimitusjohtaja 1.10.2020 alkaen
 +358 10 3447 139
[email protected]

 
 Tarja Hammarberg
 viestintäpäällikkö
 +358 10 3447 131
 [email protected]


Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti