Ford ja LEGO® tuovat klassisen teiden ikonin, Ford Mustangin Creator Expert –valikoimaan

5.3.2019
  • Ford ja LEGO®Group ilmoittivat tuovansa myyntiin yksilöitävän ja ikonisen vuoden 1967 Ford Mustangin LEGO-rakennussarjana.
  • Uudessa 1470-osaisessa rakennussarjassa on toimiva ohjaus, tummansininen kori ja Mustang-merkki etusäleikköön; autoa voi myös yksilöidä lisää mukana olevilla lisäosilla.
  • Ford Mustang LEGO®Creator Expert –tuotepakkaus on saatavilla maailmanlaajuisesti 1.3. lähtien LEGO-myyntipisteistä ja verkkokaupasta osoitteessa shop.LEGO.com. Pakkauksen hinta vaihtelee maittain.  


VANTAA, 22.2.2019 – Aito amerikkalainen sankari kurvaa pian kauppoihin LEGO Creator Expert Ford Mustang –rakennussarjan tullessa myyntiin 1.3.

Fordin ja LEGO® Groupin yhteistyönä kehittämä uusi Creator Expert: Ford Mustang, perustuu vuoden 1967 Fastback-malliin. Rakennussarjassa on 1470 osaa. Valmiissa muskeliautossa on toimiva ohjaus, tummansininen kori valkoisilla ralliraidoilla, konepellin ilmanottoaukko, painettu Mustang-merkki etusäleikössä, GT-tunnukset ja viisipuolaiset vanteet renkaineen.

Auto on 10 senttimetriä korkea, 34 senttimetriä pitkä ja 14 senttimetriä leveä. Uusi rakennussarja ja sen lisäosat antavat aloitteleville rakentajille mahdollisuuden yksilöidä tämä periamerikkalainen ikoni omien mieltymystensä mukaan – säilyttäen kuitenkin välittömästi tunnistettavan Mustang -ponilogon.

Yksilöintivaihtoehtoihin kuuluvat ahdin, ankanpyrstöspoileri, suuret pakoputket, etuspoileri ja ilokaasusäiliö, jotka takaavat aidon kokemuksen muskeliauton rakentamisesta.

“Teillä liikkuu harvoja autoja, jotka ovat yhtä välittömästi tunnistettavia kuin Ford Mustang, ja on jännittävää nähdä tämän muotoilua ja perinteitä yhdistävän ikonisen auton toteutuvan tässä LEGO-sarjassa,” toteaa Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford of Europe.Autenttisen replikan omistajat voivat myös säilyttää tavaroita auton tavaratilassa tai nostaa konepellin ylös katsoakseen yksityiskohtaista, isoa 6.4-litraista V8 –moottorilohkoa, jonka yksityiskohtina ovat akku, letkut ja ilmansuodatin.

Auton taka-akselia voi nostaa, jolloin autosta saa entistä aggressiivisemman näköisen. Lisäksi ovet voi avata ja kattopaneelin irrottaa, jotta pääsee ihailemaan sisätilojen yksityiskohtia, kuten klassisia istuimia, radiota, toimivaa ohjauspyörää ja keskikonsolissa olevaa vaihdekeppiä.

Painettu etusäleikön Mustang-merkki, GT-tunnukset ja valikoima erilaisia rekisterikilpiä viimeistelevät tämän erikoislaatuisen LEGO Creator Expert-mallin.

“Ford Mustang on yksi historian ikonisimmista ja symbolisimmista autoista – ja tämän fanien suosiman muskeliauton herättäminen henkiin palikoiden muodossa ja näin yksilöitävänä, on ollut riemastuttavaa”, sanoo Jamie Berard, Design Lead, LEGO Creator Expert. “Emme jaksa odottaa, että pääsemme näkemään LEGO- ja Ford Mustang-fanien omia luomuksia, kun he saavat käsiinsä tämän uuden rakennussarjan.”

LEGO Creator Expert: Ford Mustang on saatavilla LEGO-myyntipisteissä ja verkkokaupasta shop.LEGO.com/fordmustang 1.3.2019 alkaen.


Tietoja rakennussarjasta:

  • Tuotenumero 10265 – LEGO Creator Expert: Ford Mustang
  • Euroopan hinnat vaihtelevat maittain. Suositushinta Suomessa 159,95 €
  • Ikäsuositus 16+
  • 1470 osaa
  • Saatavilla verkkokaupasta shop.LEGO.com/fordmustang

Lisätiedot ja kuvat: LEGO press office: [email protected]/ +44 (0)20 3128 6600Ford Motor Company

Ford Motor Company on globaali yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Dearbornissa, Michiganissa. Yhtiö suunnittelee, valmistaa, markkinoi, huoltaa Ford-merkin alla henkilöautoja, kuorma-autoja, SUV-autoja ja sähköautoja sekä ylellisiä Lincoln-henkilöautoja. Lisäksi yhtiö tarjoaa rahoituspalveluita Ford Motor Credit Companyn kautta ja tavoittelee johtavia asemia sähkötoimisissa ratkaisuissa, autonomisissa autoissa ja liikkuvuusratkaisuissa. Ford työllistää noin 199  000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Lisätietoja Fordista ja sen tuotteista sekä Ford Motor Credit Companysta löytyy osoitteesta www.corporate.ford.com

Ford of Europe valmistaa, myy ja huoltaa Ford-autoja 50 markkina-alueella. Sen palveluksessa työskentelee noin 53 000 henkilöä ja yhteisyritykset mukaan lukien noin 67 000 henkilöä. Euroopassa toimii myös Ford Motor Credit Company ja Ford Customer Service Division sekä 24 tuotantolaitosta, joista 16 Ford omistaa kokonaan tai on enemmistöomistaja ja 8 on yhteisomistuksessa muiden toimijoiden kanssa. Ensimmäiset Ford-autot tuotiin Eurooppaan vuonna 1903  samana vuonna, jolloin Ford Motor Company perustettiin. Tuotanto Euroopassa aloitettiin vuonna 1911.

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti