Fordin uuden sukupolven Transit-hyötyajoneuvot Hannoverin hyötyajoneuvonäyttelyssä: sähköautoteknologiaa ja liitettävyysominaisuuksia

10.9.2018


  • Ford – Euroopan myydyin hyötyajoneuvobrändi – esittelee Hannoverin hyötyajoneuvonäyttelyssä uudet Transit-tuoteperheen mallit, joissa on sisäänrakennettuja liitettävyysominaisuuksia ja kehittynyttä sähköautoteknologiaa
  • Hannoverissa ensiesitellään uusi kaksitonninen Transit, jonka polttoaineen kulutus on entistä alhaisempi ja kantavuus suurempi. Samoin ensiesittelynsä saa segmentin ensimmäinen 48-volttinen kevythybridi (mHEV)
  • Innovatiivinen Transit Custom PHEV ladattava hybridi esitellään ensimmäistä kertaa tuotantomuodossaan ennen vuonna 2019 tapahtuvaa lanseerausta
  • Ford esittelee myös telematiikka- ja datapalveluita, joiden avulla yritysasiakkaat voivat optimoida tehokkuutta ja ajoneuvojen käyttöä
  • Uusi Ranger Raptor – voimakkain ja tehokkain versio Euroopan myydyimmästä avolava-autosta – on myös esillä Hannoverissa


Vantaa, 10.9.2018 – Ford vahvistaa asemaansa Euroopan hyötyajoneuvomarkkinoilla esittelemällä Hannoverin hyötyajoneuvonäyttelyssä 20.–27.9.2018 uusimman sukupolven Transit-malleja, joissa on uusia liitettävyysominaisuuksia sekä uutta sähköautoteknologiaa.

Ford haluaa tuoda liitettävyyden edut hyötyajoneuvomallistoonsa Euroopassa. Fordin messuosastolla esitellään kattava mallisto autoja, joissa on kiinteät modeemit sekä uusia Fordin kehittämiä tuotteita, joiden avulla yritykset voivat optimoida autojen käytettävyyttä. Malliston keulakuvana on uusi kaksitonninen Transit, jonka maailman ensiesiintyminen nähdään Hannoverissa.

Fordin hyötyajoneuvojen innovaatioiden sarja saa jatkoa sähköautomallistosta, johon kuuluvat ladattava hybridi Transit Custom PHEV sekä uusi Transit segmenttinsä ensimmäisellä, 48-volttisella kevythybridillä varustettuna. Hannoverissa esiteltävä Transit Custom PHEV on auton tuotantomalli.

“Hannover merkitsee meille uuden, mielenkiintoisen Transit-hyötyajoneuvoperheen saapumista, ja näissä autoissa liitettävyys on synnynnäinen ominaisuus”, kertoo Hans Schep (general manager, Commercial Vehicles, Ford of Europe). “Kehittynyt liitettävyys ja koko alaa mullistavat sähköautomme luovat uusia mahdollisuuksia lisätä arvoa asiakkaillemme.”

Uusi Transit – korkeampi tuottavuus, hybridin tehokkuus

Uudessa kaksitonnisessa Ford Transitissa on taloudellisemmat moottorit, suurempi kantavuus, sisäänrakennetut liitettävyysominaisuudet sekä uusia kuljettajaa avustavia teknologioita. Vuoden 2019 puolivälissä markkinoille tulevassa uutuudessa myös keulan muotoilu on uusi, ja sen uusissa sisätiloissa on runsaasti säilytystilaa.

Päivitettyjen ja käyttökustannuksia alentavien 2.0-litraisten EcoBlue-dieselmoottoreiden lisäksi uuden Transitin manuaalivaihteisiin malleihin saa nyt myös 48-volttisen kevythybridimoottorin, joka alentaa polttoaineen kulutusta entisestään, erityisesti pysähtelevässä kaupunkiajossa. Kevythybridi ottaa talteen jarrutuksessa vapautuvan energian 48-volttiseen litium-ioniakkuun ja käyttää varastoitua energiaa moottorin ja sähkölaitteiden käyttövoimana.

Transit Custom PHEV ladattava hybridi – nollapäästöt ilman huolta kilometreistä

Fordin innovatiivisen Transit Custom PHEV-mallin kehittynyt hybridijärjestelmä tähtää nollapäästöihin jopa 50 kilometrin matkalla. Pidemmillä matkoilla se saa lisävoimaa ja -kilometrejä palkitusta 1.0-litran EcoBoost-bensiinimoottorista. Moottori lataa auton akkuja pidemmillä matkoilla latausten välissä. Tämä tarjoaa auton käyttäjille huomattavaa tehokkuutta ja joustavuutta, sillä toimintasäde on tällöin yli 500 kilometriä.

Hannoverissa lopullisessa tuotantomuodossaan esiteltävässä PHEV:ssä on kompakti nestejäähdytteinen litium-ioni-akusto, joka on sijoitettu kuormatilan lattian alle eikä näin pienennä auton kuormatilaa. Autossa on samat täysin uudistetut sisätilat kuin Transit Customissa ja PHEV-versioon suunniteltu erityinen infonäyttö.

Fordin telematiikka- ja datapalvelut auttavat yrityksiä autojen hallinnassa

Ford julkistaa Hannoverissa kaksi uutta Ford Smart Mobilityn kehittämää yrityskäyttäjille tarkoitettua liitettävyysominaisuutta. Kehitystyön pohjana ovat olleet eri toimialoilla toimivien erikokoisten yritysten näkemykset ja Fordin syvällinen kokemus ja osaaminen autoistaan ja niihin liittyvästä datasta.

Fordin telematiikkapalveluihin kuuluu verkkopohjainen sovellus, jonka avulla yritykset voivat parantaa ajoneuvojen käyttöastetta, maksimoida niiden saatavuutta, optimoida juoksevia kustannuksia ja hallinnoida kuljettajiaan. Fordin datapalvelut antavat yritysasiakkaille mahdollisuuden työskennellä omien palvelutuottajiensa kanssa mahdollistaen heille pääsyn valmistajan ajoneuvodataan – joka siirtyy suoraan autosta pilvipalveluun – ja luoda näin omia, yritykselle räätälöityjä ratkaisuja.

Uusi Ranger Raptor valloittaa Hannoverin

Uuden Ranger Raptorin Gamescom-tapahtumassa Kölnissä tapahtuneen julkistuksen jälkeen malli on nyt ensimmäistä kertaa esillä autoalan näyttelyssä Hannoverissa. Ford Performancen kehittämä auto on tarkoitettu todellisille off-road-kuskeille. Ranger Raptorin voimanlähteenä on tuplaturbo-versio Fordin 2.0 litran EcoBlue-dieselmoottorista, joka tuottaa 213 hevosvoiman tehot ja 500 Nm:n väännön.

Rangerin vaikuttava ulkoinen olemus, koko ja muotoilu yhdistettynä ainutlaatuiseen Ford Performance -alustaan tekevät autosta optimaalisen kovavauhtiseen maastoajoon rankoissakin olosuhteissa.

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti