Ford Kuga Ladattava hybridi kaksi vuotta peräkkäin Euroopan myydyin PHEV-malli

9.2.2023

9.2.2023 - Ford Kuga Ladattavaa hybridiä (PHEV) rekisteröitiin Euroopassa viime vuonna 20 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. 1 Kasvanut suosio siivitti mallin Euroopan kaikkein myydyimmäksi PHEV-malliksi jo toisena peräkkäisenä vuonna. 2,3

Ford-Kuga-Ladattava-hybridi-Euroopan-myydyin

Myös Suomessa Kuga Ladattava hybridi on vakiinnuttanut asemansa yhtenä luokkansa suosituimmista malleista muun muassa erinomaisten ajo-ominaisuuksiensa ja monikäyttöisyytensä ansiosta.

Kuga Ladattavan hybridin WLTP-mittaustavan mukainen sähköinen toimintamatka on 57-67 kilometriä. 1 Tämän ansiosta säännölliset lyhyemmät matkat esimerkiksi työpaikalle on mahdollista ajaa puhtaasti sähköllä. Mallin energiankulutus on 14,4 – 15,9 kWh/100 km.

Ford Kuga -malleihin on saatavana viisi eri varustetasoa: Titanium, Titanium X, ST-Line, ST-Line X ja Vignale. Vakiovarustetaso on erittäin kattava jo Titanium-varustetasosta lähtien. Vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa suomenkielinen SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä 8 tuuman värikosketusnäytöllä, navigointi, kaksoisautomaattinen ilmastointi ja peruutuskamera sekä 12,3 tuuman digitaalinen mittaristo. Ladattavien hybridien vakiovarusteisiin kuuluu myös kotilatausjohto tilapäistä latausta varten ja latauskaapeli julkisiin latauspisteisiin.

Kuga-malleihin on saatavana myös useita mukavuutta ja turvallisuutta parantavia valinnaisvarusteita, kuten 18 suuntaan säädettävät ergonomiset AGR-istuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle, handsfree-takaluukku ja kattavia varustepaketteja.

Kugan englanninkielinen lehdistömateriaali ja lisää kuvia löytyy täältä.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje


1 Kuga Ladattava hybridi (PHEV) CO2-päästöt 21-30 g/km WLTP, yhdistetty polttoaineen kulutus 0,9-1,3 l/100 km WLTP ja sähköinen toimintamatka 57-67 km WLTP. CO2-päästöt ja polttoaineen kulutus voi vaihdella eri maissa siellä myynnissä olevien mallivarianttien mukaan.

WLTP-päästömittauksessa ilmoitettava polttoaineen/energian kulutus, CO2-päästöt ja sähkökäyttöinen toimintamatka määritellään Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EY) 715/2007 ja komission asetuksessa (EU) 2017/1151 sekä niiden viimeisimmissä lisäyksissä ilmoitettujen teknisten vaatimusten ja tietojen mukaisesti. Sovellettava vakiotestausmenetelmä mahdollistaa vertailun eri ajoneuvotyyppien ja eri valmistajien välillä.

2 Ford of Europe raportoi myynnit 20 perinteisellä markkinallaan: Alankomaat, Belgia, Britannia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Turkki, Unkari.

3 Tiedot JATO Dynamics ja IHS Markit


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti