Ford SecuriAlert kertoo, jos autoon yritetään murtautua

Osa Fordin kattavia liitettävyyspalveluita

16.6.2021

Vantaa 11.6.2021 - Vaikka ihmiset ovat olleet pandemian aikana enemmän kotona, automurtoja ja -varkauksia tapahtuu edelleen. Autojen hälytyslaitteet voivat estää varkauksia tai niiden yrityksiä, mutta hälytys voi jäädä omistajalta huomaamatta erityisesti kaupungeissa. Auton ollessa pysäköitynä kadun varrelle tai kauemmaksi kotoa voi olla, että hälytysäänen ei huomaa tulevan omasta autosta tai sitä ei kuule ollenkaan.


Fordin ratkaisu ongelmaan on älypuhelimeen yhdistetty SecuriAlert-hälytysjärjestelmä, joka on nyt saatavilla ensimmäistä kertaa myös henkilöauton omistajille. Järjestelmä on jo aiemmin ollut käytössä Fordin hyötyajoneuvoissa nimellä Guard Mode.


Kun SecuriAlert on otettu käyttöön, se lähettää auton omistajan älypuhelimeen ilmoituksen, jos auton ympärillä tapahtuu jotain poikkeuksellista – esimerkiksi yritys avata ovia tai päästä autoon sisään avaimella. Tämän ansiosta asiakkaat voivat olla rauhallisin mielin silloinkin, kun auto ei ole näkö- tai kuuloetäisyydellä.


Näin SecuriAlert toimii


Järjestelmän voi ottaa käyttöön ja sulkea nopeasti ja helposti FordPass-mobiilisovelluksen avulla. Aktivointi tehdään auton ulkopuolella.


SecuriAlert käyttää auton sensoreita havaitakseen, jos autoon yritetään päästä sisään. Tällöin auto lähettää FordPass Connect -modeemia käyttäen omistajalle välittömästi ilmoituksen omistajan älypuhelimen FordPass-sovellukseen, josta on luettavissa hälytyksen ajankohta, syy ja auton sijainti.


SecuriAlert lähettää hälytyksen myös, jos auton ovi yritetään avata tai auto käynnistää avaimella eli tilanteissa, joihin auton hälytysjärjestelmät eivät yleensä reagoi. Tämä ansiosta on mahdollista estää esimerkiksi kopioidulla tai varastetulla avaimella pääsyn autoon.


SecuriAlert on helppo ja nopea passivoida FordPass-sovelluksen kautta, kun omistaja on palaamassa autoonsa.


Osa Fordin kattavia liitettävyyspalveluita


Tänä vuonna ensin Fordin hyötyajoneuvoihin esitelty SecuriAlert on yksi Fordin liitettävyyspalveluista.


Ford muutti vuonna 2020 autojen liitettävyyspalvelut maksuttomiksi  asiakkailleen Euroopassa. Yhtiö on myös ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä eri autonvalmistajien kanssa ja tarjoaa toiminnon, jossa liitettävyysominaisuuksia hyödyntäen varoitetaan edessä olevista mahdollisista vaaratilanteista.


“Tiedämme, että asiakkaamme huolehtivat autonsa turvallisuudesta olipa se pysäköitynä kadulle yöksi tai pysäköintipaikalle ostosten ajaksi. SecuriAlertin ansiosta asiakkaamme saavat ensimmäisenä tiedon, jos autolle tapahtuu jotain silloin, kun he eivät itse ole paikalla,” toteaa Richard Bunn, Director of Retail Connectivity Solutions, Ford Mobility, Ford of Europe


Katso videolta, miten järjestelmä toimii.Varaa koeajo Ota yhteyttä

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti