Alkaen 61 285 € + toimituskulut

Ford Transit Linja-auto

Alkaen 61 285 € + toimituskulut

Ajoneuvon tekniset tiedot

UUSI TRANSIT LINJA-AUTO

Ford Transit Linja-autossa on tilaa jopa 18 henkilölle, joten pitkillä matkoilla niin kuljettajan kuin matkustajien viihtyvyys ja mukavuus on olennaista. 

Transit Linja-autossa onkin runsaasti uusia edistyksellisiä teknologioita ja nerokkaita ominaisuuksia, jotka varmistavat ajo- ja matkustusmukavuuden. 

Vakiona on mm. integroitu FordPass Connect -modeemi, joka yhdistettynä FordPass Pro -sovellukseen tarjoaa käyttöösi paljon erilaisia yritystoimintaa hyödyttäviä tietoja ajoneuvostasi.Sisältä

Laadukas ja tyylikkäästi viimeistelty

Uusi Transit Linja-auto on luotettava, laadukas ja sen matkustusmukavuus on erinomainen. Se on saatavilla jopa 18-paikkaisena, joten matkustajille ja matkatavaroille riittää varmasti tilaa. Kestävien sisustusmateriaalien ansiosta linja-auto kestää käytössä uudenveroisena. Sivuliukuvoen ja sähkötoimisen askelman ansiosta autoon nouseminen ja siitä poistuminen on helppoa. Linja-autossa on useita virtapistokkeita, joten laitteet voi ladata ja pitää käytössä koko matkan ajan.

Suorituskykyä ja taloudellisuutta

Uusi Transit Linja-auto on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Moottorina on edistyksellinen 2.0 Ford EcoBlue 170 hv -dieselmoottori. Vaihteistona on M6-manuaalivaihteisto. Kaikki moottorit täyttävät tiukat Euro HDT6.0 -päästöstandardit.

Ominaisuudet

Uusia teknologioita - lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta

Uusia teknologioita - lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta Uudessa Transit Linja-autossa on lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat ajettavuutta, ajomukavuutta sekä turvallisuutta entisestään. Esimerkiksi älykkään aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta pitkät ajomatkat moottoriteillä ovat vähemmän väsyttäviä ja taloudellisempia. Autossa on myös valittavissa eri ajotiloja (mallikohtaiset). Ne mahdollistavat suorituskyvyn mukauttamisen työn ja olosuhteiden mukaan. Lisäksi autossa on edistyksellinen kuolleen kulman valvontajärjestelmä, laajakuvaetukamera ja peruutuskamera, jotka helpottavat muun liikenteen seuraamista.

Hallitse yrityksesi ajoneuvoja älykkäästi

Hallitse yrityksesi ajoneuvoja älykkäästi FordPass Connect –modeemiin yhdistettävä FordPass Pro –sovellus on suunniteltu hyötyajoneuvoille. Yhdessä ne tarjoavat yrityksellesi monipuoliset ja hyödylliset yhteystoiminnot käyttöön. Ford-liikkeestä saat aina viimeisimmät tiedot ajoneuvoista, joissa on FordPass Connect –modeemi vakiona tai saatavilla.

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Transit Linja-autossa on FordPass Connect –modeemi*. vakiona. Järjestelmä tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteyden** 10 laitteelle, jotta yhteydenpito tien päällä on mahdollista. Lisäksi saat Live Traffic -päivitykset*** suoraan SYNC 3 -navigointijärjestelmään, joten matkustajat ovat ajoissa perillä. Yhdistettynä FordPass Pro –sovellukseen saat tietoa mm. ovien lukituksesta ja voit sovelluksen avulla lukita/avata ovet. Älypuhelimeesi ladatulla ja modeemiin yhdistetyllä FordPass Pro –sovelluksella voit tarkkailla jopa viiden eri yhdistetyn auton tilaa ja tarkistaa, tarvitseeko jokin autoista esimerkiksi huoltoa.

Teknologiaa, joka suojaa sinua ja matkustajiasi

Teknologiaa, joka suojaa sinua ja matkustajiasi Uudessa Transit Linja-autossa on edistyksellistä teknologiaa ja älykkäitä järjestelmiä, jotka parantavat turvallisuutta ja murtosuojausta. Esimerkiksi törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä ja varoittaa auton reitille mahdollisesti pyrkivistä ajoneuvoista tai jalankulkijoista. Jos et reagoi varoitukseen, järjestelmä voi jopa jarruttaa automaattisesti. Lisäksi valinnaisvarusteena on saatavissa murtohälytin.

LISÄTIETOA

*Integroitu modeemi kytketään auton toimittamisen yhteydessä. Voit antaa suostumuksesi joidenkin tietojen luovuttamiseen tai kieltäytyä siitä.

** Wi-Fi-yhteyspisteeseen (enintään 4G LTE) sisältyy maksutonta tiedonsiirtoa 1 kk:n ajan tai 1GB sen mukaan, kumpi toteutuu ensin. Tämä kokeilujakso alkaa aktivointihetkellä, ja sen päätyttyä käyttöön tarvitaan Elisan liittymä. Lisätietoja datapaketeista on Elisan verkkosivustolla. Jotta sisäänrakennettua Wi-Fi-yhteyspisteominaisuutta voidaan hyödyntää, Ford-autossa tulee olla tarvittavat laitteet ja dataliittymä. Datasiirto ei ole saatavilla eikä toimi kaikkialla, ja dataliittymän ehdot, mukaan lukien soveltuvat tekstiviesti- ja tiedonsiirtohinnat, saattavat olla voimassa. [Wi-Fin aktivointi on eri asia kuin integroidun modeemin aktivointi. Wi-Fin ilmainen kokeilujakso alkaa Wi-Fin aktivoinnista, joka voi tapahtua samaan aikaan kuin integroidun modeemin aktivointi tai sen jälkeen.

*** Live Traffic ja Paikalliset varoitukset -palvelut ovat maksuttomia 12 kuukauden ajan ensirekisteröinnistä lähtien, kun käytössä on SYNC 3 -navigointijärjestelmä. Ensimmäisen vuoden jälkeen palvelun tilaaminen on maksullista

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti