Alkaen 57 590 € (sis. toim. kulut)

Ford Mustang Mach-E

Alkaen 57 590 € (sis. toim. kulut)

Ajoneuvon tekniset tiedot

MUSTANG MACH-E

PUHDASVERINEN SÄHKÖAUTO

Uuden aikakauden ikoni. Sähköistettyä suorituskykyä. Erinomainen toimintamatka. 

Nopea lataus.* Ja huipputason liitettävyys. Ford Mustang Mach-E. Lähdetään tien päälle.


KULJE OMAA TIETÄSI

Ford Mustang Mach-E mallit

Vertaile mallien ominaisuuksia


 • MUSTANG MACH-E RWD

  Alkaen € 57590 *

  Jopa 440 km toimintamatka. Latausnopeus DC-pikalatausasemalla jopa 150 kW. Lukuisat kuljettajaa avustavat teknologiat viimeistelevät ajonautinnon.

  MUSTANG MACH-E SELECT
 • MUSTANG MACH-E PREMIUM RWD 98 kWh

  Alkaen € 64590 *

  Toimintamatka jopa 600 km. Nyt varustettuna entistäkin laajemmalla valikoimalla edistyksellisestä teknologiaa ja varusteita, joiden avulla matka taittuu mukavasti.

  MUSTANG MACH-E PREMIUM RWD
 • MUSTANG MACH-E PREMIUM AWD

  Alkaen € 64090 *

  Enemmän suorituskykyä, parempi kiihtyvyys ja myös runsaampi vakiovarustelu. Kahdella moottorilla toteutettu neliveto tuottaa tehoa etu- ja taka-akseleille ja tarjoaa palkitsevan, dynaamisen ajokokemuksen.

  MUSTANG MACH-E PREMIUM AWD
 • MUSTANG MACH-E GT

  Alkaen € 79590 *

  Täyssähköinen Mustang Mach-E GT tarjoaa erottuvaa suorituskykyä ja katseet kääntävää muotoilua. Se ei ole vain Mustang Mach-E -malliston tehokkain versio 860 Nm:n1 väännöllä, vaan myös Euroopan Ford Mustang -valikoiman nopeimmin kiihtyvä auto. Ikoninen ja aggressiivinen muotoilu antaa särmikkyyttä tälle täyssähköiselle autolle.

  MUSTANG MACH-E GT


† Testattu täydellä latauksella. WLTP-menetelmällä (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) arvioitu toimintamatka koskee Ford Mustang Mach-E GT -mallia, jossa on Extended Range -akku. Todellinen toimintamatka riippuu olosuhteista, kuten ajokelistä, ajotavasta, auton kunnossapidosta ja litiumioniakun iästä.

* Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

*** Ford Mustang Mach-E GT -malli, Extended Range -akku tasavirtapikalatauksella


Ford Mustang Mach-E lataus

AKKU TÄYNNÄ

Valitse itse: yhdistä pistoke tavalliseen pistorasiaan, asennuta Ford Connected Wallbox ja lataa nopeammin kotona, tai lataa jossakin yli 300 000 julkisesta BlueOval-latauspisteestä ympäri Eurooppaa. Vaihtoehtoja on lukemattomia. 

Ford Mustang Mach-E teknologia

TEKNOLOGIA TUKENASI

Älykkäät kuljettajaa avustavat ominaisuudet, kuten aktiivinen vakionopeudensäädin ja valittavissa olevat ajotilat. Edistynyt reittisuunnittelu huomioi yhdistetyn navigoinnin, jäljellä olevan toimintamatkan, latauspisteiden suunnittelun ja paljon muuta. Se hoitaa kaiken, joten sinä voit keskittyä ajamiseen.

Vesamatti Mustang Mach-E

Haluatko kokeilla uutta Ford Mustang Mach-E:tä? 

Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 02 6340 100


Sisältä

SISÄTILAT

Matkustusmukavuus huipussaan. Valmistettu taidolla. Viisipaikkainen SUV-maasturi.

AVUSTAVAT TEKNOLOGIAT

Autotallista avaraan maailmaan. Mustang Mach-E:llä sinä hallitset matkaasi.

KOSKETUSNÄYTTÖ

Sinun tarpeisiisi tehty täyssähköinen kaupunkimaasturi. Ääniohjaus. Langaton älypuhelimeen liitettävyys. Edistyksellinen 15,5" kosketusnäyttö.

PANORAAMAKATTO

Nauti avaruudesta. Avattava panoraamakatto***** täyttää sisätilat valolla.

Ominaisuudet

NELIVETO

Tien valtias. Kaksimoottorinen AWD-neliveto nostaa riman korkealle. ****

 • Ford Connected Wallbox -latausasemalla voi ladata yli 32 km toimintamatkaa tunnissa ja akun täyteen yhdessä yössä. IONITY ja muut nopeat julkiset tasavirtalaturit (150 kW) voivat lisätä ajomatkaan jopa 119 km vain 10 minuutissa. Luvut perustuvat Mach-E Premium RWD -malliin, jossa on Extended Range -akku. Todelliset latausajat ja -nopeudet voivat vaihdella käytetystä yksityisestä tai julkisesta latauspisteestä ja muista tekijöistä riippuen (mm. sääolosuhteet, lämpötila, ajotapa, ajoneuvon kunto, litiumioniakun ikä).

**Tiedot koskevat mallia Ford Mustang Mach-E GT. Fordin tavoitetestitulokset perustuvat testausmenetelmään, jossa käytetään 1 jalan (n. 30 cm) mittaista rullaavaa lähtöä.

***Perustuu täyteen ladattuun Mustang Mach-E Premium RWD -malliin, jossa on Extended Range -akku. WLTP-menetelmällä (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) arvioitu ajomatka. Luvut esitetään vertailutarkoituksessa, ja niitä tulee verrata vain muihin samoilla teknisillä menetelmillä testattuihin ajoneuvoihin. Todellinen ajomatka riippuu olosuhteista, kuten lämpötilasta ja muusta ajokelistä, ajotavasta, reitin profiilista, auton kunnossapidosta, ja litiumioniakun iästä ja kunnosta. 600 kilometrin WLTP Overall Range -ajomatka kuvastaa yhdistelmäajosykliä. Testit on suoritettu valvotuissa olosuhteissa, joissa ympäristön lämpötila oli 23 Celsius-astetta, ilman ilmastointi- tai sähkökuormaa.

****Saatavilla Premium AWD- ja GT-malleissa.

*****Valinnaisvaruste.

[1] Laskettu sähkömoottorien maksimituoton mukaan akun huipputeholla. Tulokset voivat vaihdella.

[2] Rakenna oma Ford-osiossa näet Oy Ford Ab:n suositushinnat sisältäen toimituskulut 600 €. Jälleenmyyjän valinnan jälkeen näet kyseisen jälleenmyyjän hinnat.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti