Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Uusi Ford Transit Custom Trail

6-vaihteinen manuaalivaihteisto

Vaihteisto

alk. 207

CO2 g/km

130 tai 170 hv

2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottori

UUSI FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Jämerästi muotoiltu ja entistä suorituskykyisempi Ford Transit Custom Trail on tehty pitämään liiketoimintasi pyörät pyörimässä.  


Sen mekaaninen tasauspyörästön lukko (vain manuaalivaihteiset mallit) parantaa Transit Custom Trailin ohjattavuutta vaikeissa olosuhteissa

välittämällä voimaa pyörille, joilla on eniten pitoa. Edistykselliset moottorit puolestaan parantavat taloudellisuutta ja vähentävät päästöjä. 

Transit Custom Trailin huomiota herättävä ulkoasu näyttävillä FORD-kirjaimilla koristeltuine etusäleikköineen varmistaa, että erotut joukosta kaikkialla.

16-tuumaiset 10-puolaiset kevytmetallivanteet viimeistelevät ilmeen.Galleria

Ominaisuudet Sisältä
  • Mekaaninen Tasauspyörästön Lukko (mLSD)

    Transit Custom Trail on suunniteltu selviytymään hankalasta maastosta vaivattomasti. Manuaalivaihteistolla varustetun Transit Custom Trail -mallin mekaaninen tasauspyörästön lukko vähentää pyörien ei-toivottua pyörimistä erityisesti irtonaisilla tai epätasaisilla pinnoilla välittämällä voimaa pyörälle, jolla on eniten pitoa. Näin eteenpäin pääsy helpottuu ja pakettiauton vakaus paranee silloin, kun tarve on suurin.

Ominaisuudet Ulkoa
  • Ford EcoBlue -dieselmoottori

    Uusi Transit Custom Trail Van -malli on saatavilla edistyksellisellä 2,0-litraisella Ford EcoBlue -dieselmoottorilla, jonka tehovaihtoehtoina ovat 130 ja 170 hv. Ford EcoBlue -dieselmoottori tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä ja taloudellisuutta.

  • Älä tyydy vähempään

    Kun työ vie sinut haastavampiin olosuhteisiin, tarvitset pakettiauton, johon voit luottaa. Mekaanisen tasauspyörästön lukon (mLSD, vain manuaalivaihteiset mallit) avulla Transit Custom Trail vie sinut syrjäisimpiinkin kohteisiin. Vaikuttava uusi muotoilu, jota voit täydentää valinnaisilla kattokaiteilla ja astinlaudoilla. Transit Custom Trail varmistaa, että erotut aina joukosta.

Frozen White
Ulkoväri
Frozen White

Lisävarusteet autoosi
Lue lisää

Tule koeajamaan!
Varaa koeajo

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat