Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen
Alkaen 42 833 € + toimituskulut

Ford Transit

Alkaen 42 833 € + toimituskulut

Ajoneuvon tekniset tiedot

Älykäs ja suorituskykyinen


Ford Transit on nyt entistä tyylikkäämpi ja älykkäämpi.

Uudistettu kojelauta ja edistykselliset, kuljettajaa avustavat teknologiat tekevät työajoista entistä miellyttävämpiä.

Uudelleenmuotoiltu kojelauta ja edistykselliset, kuljettaa avustavat teknologia, tekevät työajoista entistä miellyttävämpiä.



Ford Transit Vesamatilla

Kiinnostaako koeajo tai haluatko lisätietoja? 

Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 02 6340 100


Sisältä

Kuormatila

Kuormatila Uudessa Transitissa on erinomaiset kuormatilat niin kuorman pituuden, leveyden (pyöränholvista toiseen) kuin käytettävissä olevan sisätilojen korkeudenkin osalta. 15,1 kuutiometrin kuormatilaan mahtuu yli 3 metriä pitkiä tavaroita. Leveiden sivuliukuovien ja taka-astinlaudan ansiosta kuormatilaan pääsee helposti. Sähkötoiminen sivuliukuovi on saatavissa keväällä 2020.

Parempi näkyvyys

Kuormatilan hyvä valaistus tekee lastaamisesta helpompaa. Takana katonrajassa oleva LED-valo, jonka ansiosta työt sujuvat myös hämärään aikaan. Kuormatilassa on vakiona valot, Valinnaisvarusteena on saatavilla myös erittäin kirkkaat kuormatilan LED-valot.

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää. Navigointia voidaan käyttää puhekomennoilla tai 8" kosketusvärinäytön nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live Trafficin avulla puolestaan vältetään ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla esim. ”Minulla on nälkä”.

Vaivatonta pysäköintiä ja helpompaa peruuttamista

Uuden Transitin aktiivinen pysäköintiavustin tekee pysäköinnistä entistä helpompaa. Järjestelmä tunnistaa oikeankokoisen pysäköintiruudun ja ohjaa auton automaattisesti ruutuun ja siitä pois. Sinun tarvitsee vain käyttää polkimia ja vaihteita. Keskikonsoliin integroitu näyttö näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset apuviivat, joiden avulla peruuttaminen pienimpiinkin tiloihin onnistuu huolettomammin. Kamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen.

Ominaisuudet

Entistä älykkäämpi

Uusi Ford Transit on täynnä edistyksellisiä teknologioita, jotka kaikki auttavat työskentelemään entistä tehokkaammin ja taloudellisemmin. Mm. kuolleen kulman valvontajärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittavat muista tienkäyttäjistä vaihtaessasi kaistaa tai peruuttaessasi. Aktiivinen pysäköintiavustin helpottaa pysäköimistä. Uuden aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta pitkät ajomatkat moottoriteillä ovat vähemmän väsyttäviä ja taloudellisempia. Lisäksi autossa on uusi korkealle asennettu peruutuskamera valolla sekä laajakuvaetukamera, joten näet aina auton ympärillä olevat kohteet. Nämä järjestelmät lisäävät myös turvallisuutta.

Ajo-ominaisuudet

Uusi Transit on entistä älykkäämpi ja suorituskykyisempi. Uudet teknologiat parantavat ajettavuutta, turvallisuutta sekä matkustusmukavuutta. Työpäivät sujuvat entistä mukavammin ja tehokkaammin. Kuolleen kulman valvontajärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittavat ja lisäävät turvallisuutta, kun vaihdetaan kaistaa tai peruutetaan. Aktiivinen pysäköintiavustin on erinomainen varuste mm. kaupunkialueella, koska pysäköintipaikat ovat ahtaita. Näin vältytään vaurioilta ja turhilta kustannuksilta. Aktiivinen vakionopeudensäädin vähentää kuljettajan rasitusta ja parantaa ajomukavuutta pitkillä ajomatkoilla. Korkealle asennettu peruutuskamera valolla sekä laajakulmaetukamera lisäävät turvallisuutta. Nauti ajamisesta!

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä

Kuolleen kulman varoitusjärjestelmää. Peruutettaessa pysäköintipaikasta, josta on huono näkyvyys tielle, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä tunnistaa ja varoittaa esteistä ja vaaroista. Järjestelmä sytyttää varoitusmerkkivalon sivupeiliin – sille puolelle, missä vaara tai este on – sekä varoitusmerkkivalon mittaristoon.

Havaitsee sivuilta tulevan liikenteen

Transitin etuosassa on pieni laajakulmakamera. Sen jaettu kuva näkyy auton monitoiminäytöllä, jotta näet kummaltakin sivulta tulevat ajoneuvot, pyöräilijät ja jalankulkijat. Laajakuvaetukamera on korvaamaton varuste, kun peruutat pois kapeasta pysäköintiruudusta tai vilkkaalle kadulle, kun näkyvyys on rajallinen.

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

[]Integroitu modeemi aktivoidaan auton toimittamisen yhteydessä. Voit antaa suostumuksesi joidenkin tietojen luovuttamiseen tai kieltäytyä siitä. []Wi-Fi-yhteyspisteeseen (enintään 4G) sisältyy maksutonta tiedonsiirtoa kolmeksi kuukaudeksi tai kolme gigatavua sen mukaan, kumpi toteutuu ensin. Tämä kokeilujakso alkaa aktivointihetkellä, ja sen päätyttyä käyttö edellyttää Elisan datapaketin ostamista. Lisätietoja datapaketeista on Elisan verkkosivustolla. Datasiirto ei ole saatavilla eikä toimi kaikkialla, ja dataliittymän ehdot, mukaan lukien soveltuvat tekstiviesti- ja tiedonsiirtohinnat saat Elisalta. [Wi-Fin aktivointi on eri asia kuin integroidun modeemin aktivointi. Wi-Fin ilmainen kokeilujakso alkaa Wi-Fin aktivoinnista, joka voi tapahtua samaan aikaan kuin integroidun modeemin aktivointi tai sen jälkeen.] []Live liikennetietoja voi käyttää maksutta ensimmäiset kaksi vuotta siitä, kun SYNC 3:lla ja navigointijärjestelmällä varustettu uusi Ford on ostettu. Käytön jatkaminen edellyttää lisenssimaksun maksamista.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti



Arviot