Alkaen 48 089 € + toimituskulut

Ford Transit

Alkaen 48 089 € + toimituskulut

Ajoneuvon tekniset tiedot

FORD TRANSIT VAN

Entistäkin älykkäämpi uusien yhdistettyjen teknologioiden ansiosta. Tehokkaammat ja taloudellisemmat moottorit. 

Älykäs AWD-neliveto tarjoaa monikäyttöisempää suorituskykyä. Nyt saatavilla myös 5-tonninen versio kevytkuorma-autona*. 

Kyseessä on kaikkien aikojen vahvin ja luotettavin Ford Transit.

Älykäs ja suorituskykyinen

Ford Transit on nyt entistä tyylikkäämpi ja älykkäämpi. Uudelleenmuotoiltu kojelauta ja edistykselliset, 

kuljettaa avustavat teknologia, tekevät työajoista entistä miellyttävämpiä.


  • Transit-pakettiauto
  • Yksi Transit-pakettiauto, monta vaihtoehtoa

    Matkustajia? Yksi, kaksi tai enemmän? Koripituudet L2, L3 ja L4. Korikorkeudet H2 ja H3.

    Valitse Ford Transit – kaikkiin kuljetuksiin.

    Monikäyttöinen, kuormatilaa jopa 15.1 m3

    Ford Transit -pakettiauto on erittäin monikäyttöinen ja monipuolisesti muunneltavissa. Kolme koripituutta, eri kokonaispaino- ja moottori/vaihteisto-vaihtoehdot varmistavat, että jokaiseen kuljetustarpeeseen löytyy oikea malli.

Ford Transit Vesamatilla

Kiinnostaako koeajo tai haluatko lisätietoja? 

Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 02 6340 100


Sisältä

Monipuolinen kuormatila

Ford Transitissa on erinomaiset kuormatilat niin kuorman pituuden, leveyden (pyöränholvista toiseen) kuin käytettävissä olevan sisätilojen korkeudenkin osalta. Enimmillään jopa 15,1 kuutiometrin kuormatilaan mahtuu yli 3 metriä pitkiä tavaroita. Uusi 5-tonninen* kuljettaa jopa 2 345 kilon kuormia vaivatta, ja vetokyky on myös erinomainen. Leveiden sivuliukuovien ja taka-astinlaudan ansiosta kuormatilaan pääsee helposti.

Parempi näkyvyys

Kuormatilan hyvä valaistus tekee lastaamisesta helpompaa. Takana katonrajassa oleva LED-valo, jonka ansiosta työt sujuvat myös hämärään aikaan. Kuormatilassa on vakiona valot, Valinnaisvarusteena on saatavilla myös erittäin kirkkaat kuormatilan LED-valot.

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää. Navigointia voidaan käyttää puhekomennoilla tai 8" kosketusvärinäytön nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live Trafficin avulla puolestaan vältetään ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla esim. ”Minulla on nälkä”.

Vaivatonta pysäköintiä ja helpompaa peruuttamista

Uuden Transitin aktiivinen pysäköintiavustin tekee pysäköinnistä entistä helpompaa. Järjestelmä tunnistaa oikeankokoisen pysäköintiruudun ja ohjaa auton automaattisesti ruutuun ja siitä pois. Sinun tarvitsee vain käyttää polkimia ja vaihteita. Keskikonsoliin integroitu näyttö näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset apuviivat, joiden avulla peruuttaminen pienimpiinkin tiloihin onnistuu huolettomammin. Kamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen.

Edistyksellistä uutta moottoriteknologiaa

Transit on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Uuden 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottorin suurin tehovaihtoehto on 185 hv / 415 Nm. Transitista on saatavilla myös kevythybridimallit (mHEV), joiden polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat alhaiset. Uuteen Transitiin on saatavissa myös tehtaalla asennettavia erikoisvalinnaisvarusteita.

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Uuteen Transitiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi*. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteyden** kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot*** , jotka näkyvät auton navigointijärjestelmän näytöllä. Kun modeemi yhdistetään FordPass-matkapuhelinsovelluksen kanssa, voit mm. etälukita- ja avata auton ovet. Näet auton sijainnin kartalla – ei siis huolta, vaikka unohtaisit, minne pysäköit sen vieraassa paikassa.

Ominaisuudet

Entistä älykkäämpi

Uusi Ford Transit on täynnä edistyksellisiä teknologioita, jotka kaikki auttavat työskentelemään entistä tehokkaammin ja taloudellisemmin. Mm. kuolleen kulman valvontajärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittavat muista tienkäyttäjistä vaihtaessasi kaistaa tai peruuttaessasi. Aktiivinen pysäköintiavustin helpottaa pysäköimistä. Uuden aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta pitkät ajomatkat moottoriteillä ovat vähemmän väsyttäviä ja taloudellisempia. Lisäksi autossa on uusi korkealle asennettu peruutuskamera valolla sekä laajakuvaetukamera, joten näet aina auton ympärillä olevat kohteet. Nämä järjestelmät lisäävät myös turvallisuutta.

Ajo-ominaisuudet

Uusi Transit on entistä älykkäämpi ja suorituskykyisempi. Uudet teknologiat parantavat ajettavuutta, turvallisuutta sekä matkustusmukavuutta. Työpäivät sujuvat entistä mukavammin ja tehokkaammin. Kuolleen kulman valvontajärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittavat ja lisäävät turvallisuutta, kun vaihdetaan kaistaa tai peruutetaan. Aktiivinen pysäköintiavustin on erinomainen varuste mm. kaupunkialueella, koska pysäköintipaikat ovat ahtaita. Näin vältytään vaurioilta ja turhilta kustannuksilta. Aktiivinen vakionopeudensäädin vähentää kuljettajan rasitusta ja parantaa ajomukavuutta pitkillä ajomatkoilla. Korkealle asennettu peruutuskamera valolla sekä laajakulmaetukamera lisäävät turvallisuutta. Nauti ajamisesta!

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä

Kuolleen kulman varoitusjärjestelmää. Peruutettaessa pysäköintipaikasta, josta on huono näkyvyys tielle, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä tunnistaa ja varoittaa esteistä ja vaaroista. Järjestelmä sytyttää varoitusmerkkivalon sivupeiliin – sille puolelle, missä vaara tai este on – sekä varoitusmerkkivalon mittaristoon.

Havaitsee sivuilta tulevan liikenteen

Transitin etuosassa on pieni laajakulmakamera. Sen jaettu kuva näkyy auton monitoiminäytöllä, jotta näet kummaltakin sivulta tulevat ajoneuvot, pyöräilijät ja jalankulkijat. Laajakuvaetukamera on korvaamaton varuste, kun peruutat pois kapeasta pysäköintiruudusta tai vilkkaalle kadulle, kun näkyvyys on rajallinen.

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Suomessa 5-tonninen on saatavana ainoastaan kevytkuorma-autona (N2).

** Integroitu modeemi aktivoidaan auton toimittamisen yhteydessä. Voit antaa suostumuksesi joidenkin tietojen luovuttamiseen tai kieltäytyä siitä.

*** Wi-Fi-yhteyspisteeseen (enintään 4G) sisältyy maksutonta tiedonsiirtoa kolmeksi kuukaudeksi tai kolme gigatavua sen mukaan, kumpi toteutuu ensin. Tämä kokeilujakso alkaa aktivointihetkellä, ja sen päätyttyä käyttö edellyttää Elisan datapaketin ostamista. Lisätietoja datapaketeista on Elisan verkkosivustolla. Datasiirto ei ole saatavilla eikä toimi kaikkialla, ja dataliittymän ehdot, mukaan lukien soveltuvat tekstiviesti- ja tiedonsiirtohinnat saat Elisalta. [Wi-Fin aktivointi on eri asia kuin integroidun modeemin aktivointi. Wi-Fin ilmainen kokeilujakso alkaa Wi-Fin aktivoinnista, joka voi tapahtua samaan aikaan kuin integroidun modeemin aktivointi tai sen jälkeen.]

**** Live liikennetietoja voi käyttää maksutta ensimmäiset kaksi vuotta siitä, kun SYNC 3:lla ja navigointijärjestelmällä varustettu uusi Ford on ostettu. Käytön jatkaminen edellyttää lisenssimaksun maksamista.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti