Alkaen 94 090 € + toimituskulut

Täysin uusi Ford Explorer

Alkaen 94 090 € + toimituskulut

Ajoneuvon tekniset tiedot

Luotu elämän seikkailuihin

Ylellinen auto, joka on varusteltu seikkailuun.

Täysin uusi Ford Explorer on yhdistelmä ylivoimaisia SUV-ominaisuuksia.

Elegantti, mutta voimakaslinjainen ulkoasu kertoo osaltaan siitä, mihin tämä auto pystyy.

Tyylikkäästi viimeisteltyjen ja monipuolisten sisätilojen ansiosta jopa seitsemän ihmistä voi matkustaa mukavasti,

mutta matkatavaroille jää silti runsaasti tilaa. Edistyksellinen ladattava hybriditeknologia ja älykäs neliveto tarjoavat vaikuttavaa tehoa tarvittaessa

ja erinomaista taloudellisuutta kaikissa tilanteissa.

Täysin uusi Ford Explorer sisältää myös lukuisia muita ominaisuuksia ja edistyksellisiä teknologioita,

jotka on suunniteltu mukavuutta ja tyyliä silmällä pitäen.

Lataa Explorer interaktiivinen esite


Ford Explorer

Kiinnostaako koeajo tai haluatko lisätietoja? 

Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 02 6340 100


Sisältä

Ylellisesti tilaa

Uuden Explorer muunneltavat sisätilat on suunnitelyu jokaiseen elämäntyyliin. Seitsemän istuinta ja tavaratila takaavat reilun kapasiteetin niin matkustajille kuin tavaroille.

Hands-free SYNC 3:n avulla

Ford SYNC 3 integroituu saumattomasti älypuhelimeesi ja antaa sinun hallita kaikkea puheluista ja tekstiviesteistä musiikkiin ja navigointijärjestelmään. Ohjauksessa voi käyttää 10,1 tuuman kosketusnäyttöä tai yksinkertaisia puhekomentoja. SYNC 3:ssa on lisäksi AppLink, Apple CarPlay ja Android Auto, joiden avulla saat älypuhelimen tiedot näkyviin kosketusnäytölle. Hyödynnä nipistys- ja pyyhkäistoimintoja tehdäksesi navigoinnista entistä helpompaa.

Musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti sen tarkoitti. Erikoissuunnitellun B&O-audiojärjestelmän ansiosta tämä on mahdollista täysin uudessa Ford Explorerissa. B&O:n ääniteknikot ovat kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen 14 kaiuttimen ja 980 watin kokoonpanon varta vasten Exploreriin. Käynnistä laite ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi kuin olisit konsertissa.

Täydellistä hallintaa kaikissa olosuhteissa

Tasaiset kaupungin kadut tai kiviset polut: missä tahansa ajatkin, täysin uuden Ford Explorerin Terrain Management System tarjoaa parhaan hallinnan. Voit valita seitsemästä ajotilasta, jotka säätävät ajoasetukset täydellisesti olosuhteisiin sopiviksi. Järjestelmä säätää kiihdytystä, ohjausta ja jousituksen herkkyyttä sekä työstää myös pitoa ja ajovakautta optimoidakseen hallittavuuden kaikissa olosuhteissa. Käytettävissä on seuraavat ajotilat: Normaali, Maasto, Pehmeä maasto (syvä lumi/pehmeä hiekka), Liukas, Sport, Veto ja taloudellisuuden maksimoiva Eco-tila. Tärkeimmät tiedot näytetään Explorerin 12,3 tuuman digitaalimittaristossa, jonka väri ja teema vaihtuvat ajotilan mukaan.

Parempi tapa matkustaa

Jokainen kojelaudan kaarre. Jokainen tikki ylellisissä nahkaistuimissa. Kaikki sisätiloissa käytetyt materiaalit. Yksikään yksityiskohta ei ole unohtunut täysin uuden Explorerin monipuolisten sisätilojen viimeistelyssä. B&O-äänentoistojärjestelmä, 12,3-tuumainen digitaalimittaristo ja edistyksellinen FordPass Connect -modeemi. Et malta odottaa seuraavaa ajokertaa.

Ominaisuudet

Tavoitteena täydellisyys

Asetu täysin uuden Ford Explorerin ohjaamoon ja ympäröi itsesi uusimmalla teknologialla. Ajotilavalinnoilla saat täydellisen ajotuntuman kaupunkiajoon, vuoristoteille ja kaikkeen siltä väliltä. Rentoudu pitkillä ajomatkoilla aktivoimalla aktiivinen vakionopeudensäädin Stop and Go -toiminnolla. Voit valita, ajatko sähköllä, polttomoottorilla vai näiden kahden yhdistelmällä. Kaikki nämä järjestelmät toimivat saumattomasti yhdessä ja varmistavat ajamisen nautinnon aina, kun hyppäät rattiin.

Älykästä turvateknologiaa

Täysin uudessa Ford Explorerissa on lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka on suunniteltu suojaamaan sinua, perhettäsi ja muita tienkäyttäjiä. Järjestelmät, kuten törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella ja kuljettajan vireystilan valvonta, auttavat aktiivisesti ehkäisemään onnettomuuksia. Toiset järjestelmät, kuten törmäyksen jälkeinen jarrutus, taas voivat lieventää seurauksia onnettomuuden sattuessa.

Tehty seikkailua varten

Täysin uusi Ford Explorer on suunniteltu alusta alkaen luotettavuutta ja viimeistelyä painottaen. Auto tarjoaa mukavat tilat jopa seitsemälle hengelle. Toisen ja kolmannen rivin penkkien ollessa alhaalla, käytettävissä on jopa 2 274 litraa lastaustilaa. Yli 800 Nm vääntöä taas mahdollistaa jopa 2 500 kg:n vetokyvyn. Oli edessä sitten golf-viikonloppu tai pitkä perhereissu, tilaa riittää aina.

Hallintaa kaikissa olosuhteissa

Ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) valvoo jatkuvasti auton kulkua. Järjestelmä havaitsee, kun auto on menettämässä pitoa, ja välittää automaattisesti jarruvoimaa yksittäisiin pyöriin auttaen vakauttamaan auton. Kaatumisenesto toimii ESC-järjestelmän kanssa ja on suunniteltu pitämään kaikki Explorerin pyörät turvallisesti maassa. Järjestelmä valvoo korin kallistumista, ja jos se havaitsee, että kallistelu on liian suurta, se voi säätää kaasua ja käyttää yksittäisiä jarruja. Tämä auttaa estämään ajoneuvon kaatumisen äärimmäisissä liikkeissä, kuten odottamattomia esteitä väistettäessä.

Vaivattoman suorituskykyinen

Ford Explorer on yhdistelmä vahvaa suorituskykyä ja edistyksellistä hybriditaloudellisuutta. Hybriditeknologian, sähkömoottorin ja 3.0-litraisen V6 Ecoboost -bensiinimoottorin ansiosta ajaminen on taloudellisempaa kuin koskaan. Edistyksellinen 10-vaihteinen automaattivaihteisto pyörivällä vaihteenvalitsimella varmistaa, että käytössä on aina oikea vaihde oikeaan aikaan. Tämä katumaasturi on suunniteltu tarjoamaan uskomattoman ajotuntuman ja äärimmäistä hallittavuutta.

Colour swatch

 • Ulkoväri

  Oxford White

 • Ulkoväri

  Agate Black

 • Ulkoväri

  Atlas Blue

 • Ulkoväri

  Iconic Silver

 • Ulkoväri

  Magnetic

 • Ulkoväri

  Star White

 • Ulkoväri

  Chrome Blue

 • Ulkoväri

  Lucid Red

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

[*] Akku täyteen ladattuna. Arvioitu toimintamatka ja energian kulutus ilmoitettu WLTP-mittaustavalla. Toimintamatka vaihtelee mallin ja valitun akun mukaan. Todellinen toimintamatka ja energian kulutus voivat vaihdella mm. sää- ja ajo-olosuhteiden, kuljettajan ajotavan, ajoneuvon kunnon ja litium-ioni-akkujen iän mukaan.

[**] Täyssähköautojen autoveron poistoa koskeva lakimuutos on valmisteltavana. Täyssähköautot vapautetaan autoverosta 1.10.2021 alkaen takautuvasti, mikäli lakiehdotus hyväksytään eduskunnassa.

Täyssähköautojen hinnat on ilmoitettu verkkokaupassa ilman autoveroa. Mikäli lakimuutos ei mene läpi, Oy Ford Ab:n valtuuuttamana Ford-jälleenmyyjä varaa oikeuden periä autovero asiakkaalta myöhemmin.

Rakenna oma Ford-osiossa näet Oy Ford Ab:n suositushinnat sisältäen toimituskulut 600 €. Jälleenmyyjän valinnan jälkeen näet kyseisen jälleenmyyjän hinnat.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti