Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Mustang

TEHOKKAAMPI. TYYLIKKÄÄMPI. UUSI MUSTANG


Veitsenterävää tarkkuutta


Käynnistäessäsi uuden Ford Mustangin saat käyttöösi lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat ajonautintoa.


Uusi 12” digitaalinen mittaristo antaa hyödyllisiä tietoja sen mukaan, minkä ajotilan olet valinnut:

Normaali, Sport+, Snow/Wet, Track tai Drag Strip. Myös mittariston ulkoasu muuttuu ajotilan mukaan.

Uudessa Mustangissa on myös edistyksellinen MagneRide™ -iskunvaimennus, joka mahdollistaa erinomaisen hallinnan radalla ja poikkeuksellisen ajomukavuuden tien päällä.

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden, ja järjestelmä pitää sen jarruttamalla tai kiihdyttämällä automaattisesti.


Uusi Mustang murisee voimakkaammin


Mustangin maineikkaassa 5.0 V8-moottorissa on nyt sekä korkeapaineinen suoraruiskutus, että matalapainen epäsuora polttoaineen ruiskutus.

Lisäksi 2.3 EcoBoost-moottorin yliahtoa on kasvatettu suorituskyvyn parantamiseksi.


Valitsitpa kumman tahansa moottorin, käytettävissäsi on täsmällisesti toimiva ja reagoiva 6-vaihteinen manuaalivaihteisto

tai edistyksellinen 10-vaihteinen automaattivaihteisto.


Uuden aktiiviventtiilillä varustetun pakoputkiston (Active Valve Exhaust) - ansiosta voit jopa valita, millainen ääni uudesta Mustangistasi lähtee.

Jos esimerkiksi haluat vaikuttavamman äänimaailman, valitse Race Track -tila. Jos taas kaipaat rauhallisempaa ympäristöä, voit valita hiljaisen tilan.


Galleria

Ominaisuudet Sisältä
 • Astu sisään

  Mustangin miellyttävissä ja tyylikkäissä sisätiloissa olet teknologian ympäröimänä. Kohokohtia ovat uusi digitaalinen 12-tuumainen mittaristo, jonka ulkoasu muuttuu ajotavan mukaan, uusi Ford Power -käynnistyspainike sekä valikoima uusia verhoiluvärejä ja -materiaaleja.

 • Mustang. Sinä päätät.

  MyModen ansiosta voit ohjelmoida oman ajotilan ja tallentaa haluamasi asetukset.

  Voit mukauttaa esimerkiksi ohjauksen ja kaasun vastetta, automaattivaihteiston toimintaa ja ajovakautusjärjestelmän asetuksia, jopa aktiiviventtiilillä varustetun pakoputkiston äänimaailmaa.

Ominaisuudet Ulkoa
 • Täysiverinen Mustang

  Linjat, kulmat, siluetti ja imago: Mustangista ei voi erehtyä tien päällä.

  Entistä virtaviivaisemman uuden Mustangin etusäleikkö, etuosa ja konepellin ilmanottoaukot on uudistettu, ja tuloksena on entistä aggressiivisempi ilme ja parempi aerodynamiikka. Tunnusomaiset valopalkit ja päiväajovalot täydentävät huippumodernin olemuksen.

 • Esittelyssä MagneRide™ Damping System

  Edistyksellinen uusi iskunvaimennus tarjoaa sekä ajovarmuutta että poikkeuksellisen ajonautinnon. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti tietä ja kuljettajan ajotapaa säätäen vaimentimia jopa tuhat kertaa sekunnissa. Kun vaihdat ajotapaa, järjestelmä kalibroituu automaattisesti. Tuloksena on erinomainen ajovakaus, ajomukavuus ja hallinta kaikissa olosuhteissa.

Race Red
Ulkoväri
Race Red

Lisävarusteet
Lue Lisää

Varaa koeajo
Tästä

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat