Alkaen 40 499 € (sis. toim. kulut)

Ford Transit Custom

Alkaen 40 499 € (sis. toim. kulut)

Ajoneuvon tekniset tiedot

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom on tunnettu kestävyydestään, käytännöllisyydestään ja luotettavuudestaan sekä ylivertaisesta muotoilustaan ja viimeistelystään. 

Nyt siinä on entistäkin enemmän innovatiivisia ominaisuuksia ja älykkäitä teknologioita. 

Se on myös entistä taloudellisempi edistyksellisten diesel- ja hybridivaihtoehtojen ansiosta. 

Tuloksena on entistä viimeistellympi ja edistyksellisempi pakettiauto.


 • TRANSIT CUSTOM VAN

  Ford Transit Custom Vaniin on saatavissa valinnaisvarusteena etumatkustajan istuin yhdelle. Vakiovarusteena on etumatkustajan kaksoisistuin sekä läpilastausluukku väliseinässä. Vakiovarusteena ovat takaovet sekä sivuliukuovi etumatkustajan puolella.


  Utleie varebil Mysen
 • JATKO-OHJAAMOLLA

  Jatko-ohjaamopakettiautossa on edessä 1+2-istuimet ja etuistuinten takana on istumapaikat kolmelle henkilölle. Väliseinä erottaa toisen istuinrivin kuormatilasta..

  JATKO-OHJAAMOPAKETTIAUTO
 • KOMBI M1

  Transit Custom Kombissa on toisen ja kolmanne rivin istuimet, ja monipuolisen takaistuinjärjestestelmän ansiosta istuimet voi järjestellä jopa 30 eri tavalla. Kun kaikki istuimet ovat paikoillaan, autoon mahtuu yhdeksän henkilöä. Istuimet voi haluttaessa irrottaa kokonaan, jolloin kuormatilaa on mahdollisimman paljon.

  KOMBI M1

Ford Transit Custom Vesamatilla

Kiinnostaako koeajo tai haluatko lisätietoja? 

Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 02 6340 100


Sisältä

Kuormatila

Uuteen Transit Customiin voidaan lastata jopa kolme eurolavaa. Kätevän ja innovatiivisen väliseinän läpilastausluukun ansiosta tavaratilaan voidaan lastata jopa 3,4 metriä (L2) pitkiä tavaroita kuten putkia. Kuormatilaa on mallista riippuen 6,0–8,3 m3. Autossa on luokkansa levein sivuliukuoviaukko.

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Transit Customin maine perustuu sen vahvuuksiin – kuljetuskykyyn, muunneltavuuteen, laatuun ja luotettavuuteen. Siihen mahtuu 3 eurolavaa. Sivu- ja takaovet on suunniteltu siten, että kuorman lastaaminen ja purkaminen on helppoa. Lisäksi alhaiset käyttökustannukset parantavat liiketoiminnan kannattavuutta entisestään.

Tavaratilan valaistus

Tavaratilan valot ovat Transit Customissa vakiona. Valinnaisvarusteena on saatavilla erittäin kirkkaat LED-valot.

Aktiivinen vakionopeudensäädin

Aktiivinen vakionopeudensäädin on saatavissa valinnaisvarusteena. Jos tutka-anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa, jotta esiasetettu turvaväli säilyy. Kun tie on taas vapaa, järjestelmä kiihdyttää takaisin valittuun ajonopeuteen. Törmäyksenvaroitusjärjestelmä sisältyy aktiiviseen vakionopeudensäätimeen, ja se varoittaa, jos ajetaan vahingossa liian lähelle edessä ajavaa autoa. Lisäksi aktiivisen vakionopeudensäätimen kanssa tulee liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä. (Valinnaisvaruste)

Sähkömoottori avustaa polttomoottoria

Transit Custom on saatavilla EcoBlue-dieselkevythybridinä. Tämä teknologia, jossa sähkömoottori tukee polttomoottoria tarpeen mukaan, auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Kineettinen energia ja jarrutusenergian talteenotto lataavat 48 voltin hybridiakkua ajon aikana.

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voidaan pitää yhteyttä puhelimella ajon aikana ilman että tarvitsee irrottaa käsiä ohjauspyörästä. Lisäksi äänikomennoilla voidaan hallita mm. navigointijärjestelmää. Navigointia voidaan käyttää myös 8” kosketusvärinäytön nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Äänikomennoilla voidaan hakea esim. lista paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”).

Ominaisuudet

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin havaitsee edessä hitaammin ajavat ajoneuvot sekä myös jalankulkijat ja varoittaa niistä. Jos kuljettaja ei reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Tämä teknologia vähentää onnettomuuksia ja joskus jopa pystyy estämään ne. Järjestelmä toimii enintään 80 km:n tuntinopeudella (olettaen, että tieolosuhteet ja ajoneuvon kunto ovat normaalit).

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tunnistaa vakiomuotoiset nopeusrajoitus- ja ohituskieltomerkit. Nopeusrajoitus tai ohituskielto näkyy mittaristossa kuvakkeena, joka muuttuu aina rajoitusten mukaan. (Valinnaisvaruste yhdessä Aktiivisen vakionopeudensäätimen kanssa.)

Xenon-ajovalot

Xenon-ajovalojen kanssa tulevat LED-päiväajovalot ja kääntyvät ajovalot. (Valinnaisvaruste)

Perävaunun hallintajärjestelmä

Perävaunun hallintajärjestelmä tunnistaa perävaunun heittelehtimisen ja järjestelmä hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton nopeutta alentamalla moottorin vääntöä ja jarruttamalla.

Parhaat puolet samassa paketissa

Ladattavassa Transit Custom -hybridissä (PHEV) on kaksi erillistä moottoria. Akkukäyttöinen sähkömoottori välittää voiman vetäville pyörille. 1.0 l Ford EcoBoost -bensiinimoottori lataa hybridiakkua ja laajentaa näin auton toimintasädettä, mutta se ei ole suoraan yhteydessä vetäviin pyöriin. Kuljettaja voi valita kolmesta eri EV- eli sähköautotilasta, mukaan lukien EV Now, jolla saavutetaan jopa 56 km:n toimintasäde pelkällä sähkövoimalla. PHEV-auton akun voi myös ladata useimmissa vaihtovirtaverkon latauspisteissä.

Taloudellista Ford EcoBlue -dieseltekniikkaa

Transit Custom on saatavilla eri tehoisilla 2.0 TDCi Ford EcoBlue -dieselmoottoreilla, joista tehokkain tuottaa 185 hv. Pakokaasun typen oksideja (Nox) typeksi ja vedeksi muuntavan AdBlue®-järjestelmän ansiosta moottorit täyttävät tiukat Euro 6.2 -päästöstandardit.

Colour swatch

 • Ulkoväri

  Blazer Blue

 • Ulkoväri

  Frozen White

 • Ulkoväri

  Magnetic

 • Ulkoväri

  Race Red

 • Ulkoväri

  Orange Glow

 • Ulkoväri

  Diffused Silver

 • Ulkoväri

  Chrome Blue

 • Ulkoväri

  Moondust Silver

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

*Ilmoitetut tiedot ovat mallille Ladattava Hybridi (PHEV). Polttoaineen-/energiankulutuslukemat, CO2-päästöarvot ja sähköauton toimintamatka on määritetty asetuksen (EY) 715/2007, muutettu asetuksella (EY) 692/2008 ja (EU) 2017/1151, teknisten vaatimusten ja määräysten mukaisesti. Käytetyt standardinmukaiset testausmenettelyt mahdollistavat vertailun eri ajoneuvotyyppien ja valmistajien välillä. Ajoneuvon polttoainetehokkuuden lisäksi polttoaineen/energian kulutukseen, CO2-päästöihin ja sähköauton toimintamatkaan vaikuttavat ajotapa sekä muut ei-tekniset tekijät. CO2 on tärkein ilmaston lämpenemistä aiheuttava kasvihuonekaasu. Polttoaineen- ja energiankulutusta sekä CO2-päästöjä koskevia lisätietoja saat osoitteesta www.ford.fi.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-MattiArviot