Käyttöehdot

Sivuston käyttöoikeudet kuuluvat Auto Oy Vesa-Matille. Sivuston käyttöehdot on selvitetty alla olevissa teksteissä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Yleiset käyttöehdot

Auto Oy Vesa-Matti on tehnyt parhaansa, että tällä sivustolla olevat tiedot ovat paikkansa pitäviä ja ajan tasalla.
Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Vaikka teemme parhaamme, että tuotetiedot olisivat ajantasalla, tällä sivustolla olevat tiedot vain esittelevät Fordin tuotteita ja palveluita, eivätkä ole minkään tietyn ajoneuvon myyntitarjouksia. Auto Oy Vesa-Matilla ei ole valtuuksia sitoa Fordia millään lailla minkäänlaisiin sitoumuksiin tai epäsuoriin lupauksiin. Tällä sivustolla olevia viittauksia nopeuteen tai suorituskykyyn ei ole tarkoitettu rohkaisemaan vaaralliseen ajoon tai ylinopeuteen.

Kaikki polttoaineen kulutuslukemat ja CO2-päästöarvot on mitattu EU-direktiivin 80/1268 (EY) tai asetuksen (EY) 715/2007, muutetuna asetuksella (EY) 692/2008, teknisten vaatimusten ja määritysten mukaisesti. Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt on määritelty ajoneuvotyypille, ei yksittäiselle ajoneuvolle. Käytetty standardinmukainen testausmenetelmä mahdollistaa vertailun ajoneuvotyyppien ja valmistajien välillä. Kaikki polttoaineenkulutusarvot ja CO2-päästöarvot on laskettu käyttäen samaa testausmenetelmää kuin viralliset päästöluokitukset edellyttävät. Arvoja ei voi verrata aikaisempiin arvoihin ja ne edustavat enemmän normaalin ajon polttoaineenkulutusta. Normaalissa käytössä ajoneuvon polttoaineenkulutus saattaa erota testimittauksissa saavutetuista. Polttoaineenkulutukseen vaikuttaa ajotapa, tien kunto ja liikennemäärä, ympäristötekijät sekä ajoneuvon kunto. Jos sinulla on kysyttävää näistä asioista, ota yhteyttä meihin.

Tekijänoikeudet

Kaikki oikeudet, tekijänoikeudet ja tietokantaoikeudet, tällä sivustolla ja sen sisältöön, omistaa tai on lisensoitu Auto Oy Vesa-Matille, tai Auto Oy Vesa-Matti käyttää muuten aineistoa lain tai tekijänoikeuksien haltijan luvalla. Sivuston sisältämää informaatiota, mukaanlukien mutta ei niihin rajoittuen, tekstejä, kuvia tai ääntä ei saa kopioida, jäljentää, uudelleenjulkaista, ladata, postata, siirtää, levittää tai varastoida, mukaanlukien lähdekoodit ja ohjelmistot, mihinkään kaupalliseen tai julkiseen käyttöön ilman tekjänoikeuksien haltijan lupaa.

Mitään tämän sivuston materiaalit ei saa muokata, muuttaa tai käyttää sitä mihinkään muihin tarkoituksiin kuin omaan ei-kaupalliseen käyttöön. Sivuston käyttäjä sitoutuu käyttämään sivustoa vain laillisiin tarkoituksiin.

Auto Oy Vesa-Matti pidättää oikeuden käyttää omiin tarkoituksiinsa kaikkia materiaaleja, joita jätetään sivustolle, mukaanlukien tekstit ja kuvat, joko sivustolla tai missä tahansa muussa muodossa, mukaanlukien mainostamistarkoitukset.

Vastuuvapaus


Pyrimme siihen, että sivustollamme olevat tiedot ovat paikkansa pitäviä, kattavia ja ajan tasalla. Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut noudattamaan sivuston käyttöehtoja, jotka astuvat voimaan sinä päivänä, kun ensimmäisen kerran vierailet sivustolla.

Rajoittamatta lakisääteisiä oikeuksiasi, sivusto ja kaikki tiedot, tekstit, nimet, kuvat, logot, linkit ja ikonit sekä muut materiaalit (rajoituksetta) toimitetaan pohjalta "sellaisenaan" ja "saatavilla" ilman takuuta tai siirtoa tai suoria tai epäsuoria tukia. Emme takaa tällä sivustolla olevien tietojen paikkansapitävyyttä tai täydellisyyttä, emmekä takaa, että sivuston käyttö on häiriötöntä tai virheetöntä, tai että sivusto tai sen palvelimet ovat vailla tietokoneviruksia tai häiriöitä.

Auto Oy Vesa-Matti ei ole missään vastuussa kenellekään mistään vahingoista tai hävikistä, joka saattaa johtua minkä tahansa sivustolla olevan tiedon tai sivustolla esiteltyjen tuotteiden käytöstä, mukaanlukien rajoituksetta epäsuorat tai siitä aiheutuvat vahingot, tai vahingot, jotka syntyvät käytöstä tai käytön menetyksestä, tai tuotoista koskien sopimusta, laiminlyöntiä tai muuta rikkomusta, jotka johtuvat sivuston käytöstä.

Huolimatta siitä, mitä muuta näissä ehdoissa mainitaan, emme ole vastuussa vaateista, jotka koskevat sivustojen toimivuutta tai saatavuutta.

Tavaramerkit


Kaikki nimet, kuvat ja logot, jotka liitetään Fordiin, ovat Fordin omistamia merkkejä. Kaikki kolmannen osapuolen tuotemerkit, tuotteet, palvelut ja yritysnimet tällä sivustolla ovat kyseisten haltijoiden tuotemerkkejä, palvelumerkkejä ja kauppanimiä. Auto Oy Vesa-Matti ei anna lupaa niiden käyttöön muille kuin tavaramerkin haltijoille. Luvaton käyttö saattaa johtaa merkinhaltijan oikeuksien rikkomiseen.

Ulkoiset linkit

Auto Oy Vesa-Matti ei takaa tai vastaa mistään ulkoisista sivustoista, joita on mahdollisesti linkitetty tälle sivustolle. Kaikki ulkoiset sivustot, joilla vierailet klikkaamalla tällä sivustolla olevaa linkkiä, ovat Auto Oy Vesa-Mati:n kontrollin ulkopuolella ja vierailut sivustolla tehdään omalla vastuulla.

Ohjelmistojen vastuuvapaus


Tältä sivustolta ladattavat ohjelmistot on skannattu läpikotaisin sekä testattu tuotannon kaikissa vaiheissa, mutta - kuten kaikkien uusien ohjelmistojen kohdalla - suosittelemme silti, että suoritat virustarkistuksen ennen käyttöä. Suosittelemme myös, että sinulla on ajantasainen varmuuskopio kovalevystä ennen ohjelmiston käyttöä. Auto Oy Vesa-Matti ei ota vastuuta mistään tietojesi tai tietokonejärjestelmiesi häiriöistä tai vahingoista/häviöistä, jotka tapahtuvat ohjelmiston käytön aikana. Ota yhteyttä verkkosi pääkäyttäjään ennen kuin asennat mitään ohjelmistoa verkkoon liitettyyn tietokoneeseen.

Toimivalta


Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Riitatapauksissa asia käsitellään Suomen tuomioistuimissa.
Jos jokin näistä ehdoista määritellään laittomaksi, pätemättömäksi tai muuten ennalta-arvaamattomaksi jonkin lakiteknisen seikan johdosta, missä tahansa maassa, jonka vuoksi käyttöehdot eivät ole voimassa, seikka poistetaan ehdoista. Kaikki muut käyttöehdot jäävät edelleen voimaan ja ovat edelleen sitovia.
Auto Oy Vesa-Matti varaa oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja koska tahansa laittamalla muutokset sivustolle.

Jos et täysin hyväksy näitä käyttöehtoja, sinun tulee lakata käyttämästä sivustoa välittömästi.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti