Ford Credit | Rahoitus yrityksille

Ford Leasing -tuotteet

Ford Huoltoleasing

Ford Huoltoleasing ei sido yrityksen resursseja ja minimoi riskit. Vuokrasopimuksessa huolto-, hallinnointi- ja jälleenmyyntivastuu on leasing yhtiöllä. Yrityksen kannalta tämä tarkoittaa huolettomia ajokilometrejä, ja kaikki autoon liittyvät kulut sisältyvät yhteen selkeään laskuun kerran kuukaudessa. Yrityksen tarvitsee huolehtia vain laskun maksamisesta kuukausittain. 

Ford Huoltoleasing on yritykselle helppo tapa saada uusi auto käyttöön ilman vakuuksia tai pääomia. Leasingauto toimii sopimuksen vakuutena. Kiinteään kuukausivuokraan sisältyvät määräaikaishuollot Ford-huollossa ja normaalista kulumisesta johtuvat tekniset korjaukset.

Ford Rahoitusleasing

Ford Rahoitusleasing on vaihtoehtoinen vuokrasopimus erityisesti sellaisille yrityksille, joiden auton käyttötarve on vaihteleva. Rahoitusleasingin kulut ovat helposti budjetoitavia, eikä se sido yrityksen pääomia tai vakuuksia. Se on edullinen tapa hankkia auto kiinteällä kuukausivuokralla.

Ford Optio

Ford Optio on osamaksupohjainen ratkaisu yritykselle uuden auton hankintaan. Ford Optio on joustava vaihtoehto, sillä auton voi vaihtaa uuteen tai lunastaa kesken sopimuskauden ilman erillisiä sanktiomaksuja.

Kiinteään kuukausierään voi sisällyttää haluamansa autoilun palvelut, joka helpottaa kustannusten ennustettavuutta.

Optio 1                      Taattu hyvityshinta sopimuksen lopussa

Optio 2                      Taattu hyvityshinta sopimuksen lopussa sekä

                                     määräaikaishuollot ja korjaukset

Optio 3                      Taattu hyvityshinta sopimuksen lopussa sekä

                                     määräaikaishuollot ja korjaukset. 

                                      Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto

                                      huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu

                                     määräaikaishuollon yhteydessä.

*Ford Optio Osamaksusopimukseen merkitty taattu hyvityshinta on ennen sopimusta autolle määritelty hinta, jonka Ford Credit hyvittää sinulle sopimusajan päättyessä, mikäli päätät palauttaa auton. Taattu hyvityshinta on saman suuruinen kuin sopimuksesi loppuvelka.  Mikäli et saa myytyä autoasi mieleiseesi hintaan, voit palauttaa auton Ford Creditille olettaen, että auto on huollettu ja ylläpidetty asianmukaisesti ja osamaksusopimuksen mukaiset maksut on suoritettu. Jos toisaalta saat liikkeestä paremman tarjouksen, on hyvityshinnan ylittävä osuus myyntivoittoasi.

Yrityksellä on sopimuksen päättyessä kolme vaihtoehtoa.

  • Vaihto uuteen autoon
    Vaihto uuteen Fordiin onnistuu tekemällä uuden Ford Optio sopimuksen. Autoliike huolehtii auton vaihdosta.
  • Auton palauttaminen taattua hyvityshintaa vastaan
    Kun sopimuksen mukaiset maksut on maksettu, auto on asianmukaisessa kunnossa ja sovittuja kilometrejä ei ole ylitetty, auton voi palauttaa rahoitusyhtiölle.
  • Auton ostaminen omaksi
    Maksamalla loppuvelan Ford Creditiin yritys tulee auton omistajaksi


Ford Osamaksu

Ford Osamaksulla yritys voi hankkia uuden, käytetyn henkilöauton tai hyötyajoneuvon omakseen helposti budjetoitavalla, kiinteällä kuukausierällä. Ford Osamaksu ei edellytä yritykseltä vakuuksia, koska sopimuksessa auto, uusi tai käytetty, toimii luoton vakuutena. Osamaksu lisää yrityksen autokannan hallintaan joustavuutta ja ennakoitavuutta.

Oikein rakennettu Ford Osamaksu mahdollistaa auton jälleenmyyntiarvon hallinnan. Sopimus suhteutetaan sopivan pituiseksi ajomäärän ja auton arvon alenemisen suhteen, käyttäen hyödyksi suurempaa viimeistä erää.

Ford Osamaksu on saatavissa suoraan ystävälliseltä Ford-jälleenmyyjältäsi.

Ford Vakuutus

Mahdollisimman laaja vakuutusturva on yrityksen autoille aina järkevä ratkaisu. Ford Vakuutus on ainutlaatuinen vakuutuskokonaisuus. Saat markkinoiden kattavimman turvan autollesi ja lisäksi merkittävästi lisää turvaa itsellesi ja kaikille autossasi mukana oleville matkustajille.

Ainutlaatuisen Ford Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jälleenmyyjältä tai Ifistä. Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy. Lue lisää 

Ford Vakuutus


Tule keskustelemaan yrityksesi autorahoittamistarpeesta Ford-jälleenmyyjän kanssa tai ota yhteyttä Ford Creditiin, niin löydämme yrityksellesi parhaimman ratkaisun.

Ota yhteyttä myyjääsi Kysy lisää Ford Creditistä


Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-Matti