Mountune - Auto Oy Vesa-Matti

Mountune Performance PRO-dealer

Auto Oy Vesa-Matissa olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen ainoa Mountune Performance PRO-Dealer. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme toimittamaan ja asentamaan kaikki Mountune-päivitykset sekä -kilpaosat Ford-autoihin!

Mountunen viritysosat ja päivitykset on suunniteltu ja kehitetty harrastajille ja kuljettajille, jotka haluavat vähän enemmän suorituskykyä laadusta tinkimättä, sekä ajettavuutta ja jälleenmyyntiarvoa heikentämättä.

Mountunella on läheinen suhde Fordiin, ja Mountune-osat ovatkin ainoat Fordin hyväksymät päivitykset ja tuotteet, jotka eivät vaikuta auton perustakuuseen.

Kattavat kestävyystestit, mukaanlukien kierrokset Nürburgring Nordschleifen radalla varmistavat, että kaikki Mountunen päivitykset ovat täysin testattuja ja kaikki Mountune-osat tulevat omilla 12 kuukauden / 20 000 kilometrin takuulla.
Jos autosi ei ole luettelossa tai sinulla on Mountunen kilpaosakysely, huomaa, että PRO jälleenmyyjänä voimme hankkia ja asentaa kaikki Mountune-osat, kuten jarrut, vaihdevälin lyhentimet, pakoputket ja jouset. Ota rohkeasti yhteyttä!

Myymme myös uusia ja käytettyjä suorituskykyisiä Ford ajoneuvoja, mukaan lukien uusi Ford Fiesta ST ja Ford Focus ST. Mountune Performance päivitykset voidaan asentaa uuteen tai käytettyyn ajoneuvoon.


Mountune tarjoaa päivityksiä seuraaviin Fordeihin, ja valikoima lisääntyy koko ajan:

2013-2017 Fiesta 1.0 125hv
2017-2018 Fiesta 1.0 125hv
2013-> Fiesta ST
2011-2014 Focus 1.6 EcoBoost
2013-> Focus ST
2018-> Focus 1.5 EcoBoost
2021-> Puma ST


Kauttamme ostettavissa myös kaikki Mountunestore tuotteet.

Mountunesta lisätietoa Miikka Kaasmanilta, puh. 02 6340 131 tai [email protected].

Katso liikkeemme sijainti Yhteydenottopyyntö

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-MattiArviot