Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Focus

Ajoneuvon tekniset tiedot

FORD FOCUS


Focus on suunniteltu vastaamaan tulevaisuuden aikakauteen. 

Neljännen sukupolven myötä auto tuo mukanaan autonomisen ajamisen 2. vaiheen teknologian

ja uudenlaiset liitettävyyden mahdollisuudet FordPass Connect & FordPass –mobiilisovelluksen myötä.

Korin atleettisessa muotoilussa on erityisesti keskitytty aerodynamiikkaan ja virtaviivaisuuteen,

joka parantaa polttoainetaloudellisuutta entisestään.


 • Ford Focus EcoBoost Mild Hybrid
 • Uusi Ford Focus EcoBoost Hybrid (mHEV)

  Focus kevythybridi on tehokas ja suorituskykyinen. Lue lisää Ford Hybridi- ja sähköajoneuvot.

  Focus on suunniteltu erittäin polttoainetaloudelliseksi ja sen EcoBoost Hybrid –kevythybridimoottori auttaa alentamaan päästöjä entisestään. Focus kevythybridi on yksi neljästätoista sähköistetystä Ford-mallista vuonna 2020.

  Ota yhteyttä


 • Ford Focus ST
 • FORD FOCUS ST

  Luotu suorituskykyiseksi

  Focus ST on edeltäjiään tehokkaampi, reagoivampi ja hauskempi ajettava. Se tuottaa jopa 280 hv:n tehon ja 420 Nm:n väännön ja kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa alle kuudessa sekunnissa. Focus ST on suunniteltu äärimmäisen tarkasti, jotta ajaminen olisi elämys niin kaupungissa kuin radallakin. Focus ST:ssä on nyt ensimmäistä kertaa sähköisesti ohjattu etuakseliston kitkalukko, joka maksimoi hallinnan.


  Ota yhteyttäFord Focus Vesamatilla

Kiinnostaako koeajo tai haluatko lisätietoja? 

Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 02 6340 100


Sisältä

Mukavuutta ja helppoa yhteydenpitoa

Tyylipuhtaat linjat, selkeästi suunnitellut tilat ja hienostunut ilme. Focuksen sisätilat ovat entistäkin miellyttävämmät, tilavammat ja tyylikkäämmät. Lisäksi yhteydenpito onnistuu autossa nyt helposti, missä tahansa oletkin. FordPass Connect -modeemin ansiosta saat käyttöösi hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ovat mm. realiaikaiset liikennetiedot, Wi-Fi-yhteyspiste** ja Hätäaputoiminto (eCall***). Lataa FordPass-sovellus älypuhelimeesi, niin saat käyttöösi lisää FordPass Connect-ominaisuuksia, kuten etälukituksen ja -avauksen, etäkäynnistyksen (vain automaattivaihteisto) ja auton paikannuksen.

Tehoa ja taloudellisuutta samassa paketissa

Focuksen moottorivaihtoehdot ovat tehokkaita ja erittäin polttoainetaloudellisia. Niihin on saatavilla 8-vaihteinen automaattivaihteisto tai 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Korin muotoilussa on huomioitu aerodynamiikka, mikä parantaa taloudellisuutta entisestään.

Tilaa kaikelle

Täysin uudessa Focuksessa sisätilat on hyödynnetty tehokkaasti, tuloksena entistä monipuolisempi auto. Sekä edessä että takana on runsaasti pää-, jalka- ja kyynärpäätilaa, joten pitkätkin matkustajat viihtyvät kyydissä. Takaistuimet voidaan taittaa 60/40-suhteessa lähes täysin tasaisiksi, jotta saat mahdollisimman paljon tilaa matkatavaroille. Lisäksi tavaratilan lattia on säädettävissä. Sitä voi nostaa, jolloin alle syntyy säilytystilaa, tai madaltaa, jolloin saat käyttöösi enemmän kuormatilaa.

Ulkoa

Turvallisuutesi on aina etusijalla

Auton älykkäät teknologiat on suunniteltu parantamaan sinun, perheesi ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Esimerkiksi aktiivinen jarrutusjärjestelmä ja törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella varoittaa törmäysvaarasta. Järjestelmä voi jopa jarruttaa automaattisesti, jos et reagoi ajoissa.

Focus ST-Line:n upea ulkonäkö.

Selkeät linjat, tyylikäs asettelu, huipputeknologiaa, kaikki mukavuudet ja runsaasti tilaa. ST-Line tarjoaa kaiken tämän ja enemmänkin. Punaiset tikkaukset korostavat urheilullisia istuimia. Autossa on monia muitakin tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten performance-henkinen tasapohjainen ohjauspyörä ja ST-Linen tunnusomaiset kynnyslistat.

Dynaaminen. Innostava. Vahva.

Kuvassa Focus Active, jossa on korotettu maavara ja jonka ajotilavalinnoilla voit parantaa ajokokemusta.

Vastustamaton vetovoima

Focus Vignale on ylellinen sisältä ja hienostunut ulkoa.

Laajempi näkemys

Tyylikäs Focus Titanium tarjoaa erinomaisen ajo- ja matkustuskokemuksen.

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tarkemmat tiedot hinnastosta ja esitteestä. Lisätietoja voit kysyä myös lähimmästä Ford-liikkeestä. Kuvan autot erikoisvarustein.

eCall on Euroopan komission aloite, jonka myötä autojen hätäapupalvelu tulee pakolliseksi. Jos järjestelmä havaitsee vakavan tieliikenneonnettomuuden automaattisesti tai autossa matkustaja aktivoi hälytyksen manuaalisesti, järjestelmä soittaa hätäkeskukseen.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto Oy Vesa-Matti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto Oy Vesa-MattiArviot